Contact2020-07-09T16:07:28+02:00

Wie en wat is Fun in Tsjechië?

Fun in Tsjechië is een initiatief van Teams Actief in Tsjechië. Op deze pagina lees je alles over onze direct te boeken tours & activiteiten in Tsjechië.

Door de jaren heen hebben wij gemerkt dat er een grote behoefte is aan tours & activiteiten die direct online te boeken zijn. In veel gevallen wil de klant ter plekke vanuit het hotel of vanaf de camping een tour of activiteit boeken met smartphone, laptop of tablet. Wij hebben daarom onder de vlag “Fun in Tsjechië” een groot aantal van onze tours & activiteiten geoptimaliseerd en gestandaardiseerd met als doel om direct boeken mogelijk te maken voor de klant. Grote voordelen voor de klant zijn: lage prijs, duidelijkheid en snelle bevestiging zodat je direct door kunt met het invullen en maken van je eigen plannen. Betalen kan gewoon via je eigen Nederlandse of Belgische bank en boekingen vallen onder SGR.

In een aantal gevallen moet de beschikbaarheid van een specifieke tour of activiteit echter nog door een van onze operators gecheckt worden voordat overgegaan kan worden tot definitieve boeking. Er wordt dus altijd door een deskundige naar de boeking gekeken. Er zijn korte en directe lijnen tussen de organisator van de tour en de klant. Vragen kunnen direct gesteld worden o.a. via Whatsapp of telefoon.

Boekingsprocedure

 • Stap 1: kies aantal personen
 • Stap 2: kies een datum
 • stap 3: kies een tijdstip
 • stap 4: kies eventuele opties & extra’s
 • stap 5: betaal online
 • stap 6: ontvang je voucher via email
 • stap 7: geniet van je tour/activiteit

Direct boeken & go

Als een tour of activiteit direct boekbaar is dan verschijnt de volgende knop:

Je komt dan automatisch in de afrondende online betaling. Na betaling ontvang je de voucher en kun je deelnemen aan de geboekte tour of activiteit.

Boeken onder voorbehoud & go

Als een tour of activiteit eerst gecheckt moet worden bij de lokale organisatie dan verschijnt de volgende knop:

Na een controle door onze tour specialist krijg je als klant een email met daarin de goedkeuring van de boeking en kun je overgaan tot de online betaling. Na betaling ontvang je de voucher en kun je deelnemen aan de geboekte tour of activiteit.

Belangrijk: de beide typen (Boek & Go en Boek onder voorbehoud & Go) kunnen om technische redenen niet in één winkelwagentje gecombineerd worden. Dit heeft o.a. te maken met de directe online betaling. De tours die gecheckt moeten worden willen wij namenlijk nog niet direct laten betalen. Mocht je per ongeluk toch beide typen tours proberen te boeken dan volgt een systeem waarschuwing.

Geen standaard maar maatwerk?

Als je toch geen standaard direct te boeken tour wilt dan maken we graag een maatwerk offerte voor uw specifieke wensen onder de vlag van ons zusje: Team Actief in Tsjechië.

Wat maakt online boeken van tours & activiteiten zo lastig?

Een hotelbed online boeken is zo gedaan. Je kunt tegenwoordig zelfs enkele standaard tours & activiteiten toevoegen aan je hotelbed boeking op de grote boekingsplatforms. Echter de gespecialiseerde en daarmee vaak wat kleinere outdoor organisaties en lokale touroperators kunnen de hoge commissies van tot wel 25% die de grotere platforms (OTA’s) rekenen zich niet veroorloven. Ook de flexibele annuleringsvoorwaarden zijn in de praktijk niet haalbaar voor tours & activiteiten.

Sommige tours zijn erg afhankelijk van lokale en actuele omstandigheden zoals het weer. Bij dit type activiteiten is een definitief deskundig oordeel noodzakelijk voordat een boeking goedgekeurd wordt.

Bij een hotelbed boeking zijn de kosten die het hotel maakt als het bed niet geboekt wordt in wezen onvermijdelijk. Bij een tour of activiteit is dit essentieel anders, de middelen (gidsen/instructeurs, materialen, locaties etc.) worden meestal specifiek voor de boeking ingezet. Wordt de tour niet geboekt dan zijn er geen kosten.

Team Actief in Tsjechië

Sinds 1999 dé nummer 1 in actieve reizen naar Tsjechië. Naast activiteiten zoals kanoën, wandelen en fietsen bieden we ook transfers en accommodaties. Enkele accommodaties hebben we zelf in eigendom of beheer, andere vakantiehuizen worden door ons persoonlijk geselecteerd en gecontroleerd. Er is altijd direct contact tussen de eigenaar en Team Actief in Tsjechië, hierdoor kunnen wij de prijzen scherp houden.

 • Team Actief in Tsjechië
 • Johan de Wittlaan 61
 • 6828 XC Arnhem
 • the Netherlands
 • telefoon: +31 (0)26 737 02 71 (Nederlands)
 • telefoon: +420 732 614 059 (Tsjechisch, Engels, Duits)
 • e-mail: info@actief-in-tsjechie.nl of info@fun-in-tsjechie.nl
 • Skype: actief.in.tsjechie

Team Actief in Tsjechië is onderdeel van Oostwaarts reisorganisatie.

 • Kamer van Koophandel in Centraal Gelderland nummer 50068180
 • ABN-AMRO Bank: 0503907464
 • IBAN: NL51ABNA0503907464
 • SWIFT: ABNANL2A

Ontmoet ons!

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 en dagelijks op werkdagen op afspraak op ons kantoor in Arnhem.

Wij staan jaarlijks op diverse toonaangevende toeristische beurzen, waaronder:

Vanzelfsprekend bent u ook welkom tijdens kantooruren bij ons op kantoor aan de Johan de Wittlaan in Arnhem. Wel graag vooraf even bellen of e-mailen om een afspraak te maken. We maken dan graag tijd voor u vrij.

Stel een vraag  Go to Top