Boottocht op de Vltava

4.50 out of 5
(3 klantbeoordelingen)

Deze boottocht duurt een uur. Tijdens deze rondvaart heeft u de gelegenheid om de meest in het oog springende high lights van Praag te zien vanuit een ander perspectief. Vanaf het dek van het schip heeft u een prachtig vrij uitzicht op de stad. U ziet o.a. de Praagse Burcht, de Karelsbrug, het Rudolfinum en vele andere adembenemende gebouwen. Tijdens de cruise wordt er in zeven talen toeristische informatie gegeven over de highlights. Aan boord is een ruime selectie aan alcoholische en non-alcoholische dranken verkrijgbaar in het restaurant (drankjes zijn niet inclusief).

Beschrijving

Boottocht over de Moldau door Praag

Deze een uur durende boottocht biedt een blik op Praags meest in het oog springende gebouwen vanuit een ander perspectief. Vanaf het dek van het schip heeft u een prachtig vrij uitzicht op de stad. Je ziet o.a. de meest in het oog springende high lights van Praag, o.a. de Praagse burcht, de Karelsbrug, het goudgerande Nationaal Theater, barok huizen van Malá Strana (de Kleine Zijde), het Rudolfinum en vele andere adembenemende pastel gekleurde art nouveau gebouwen aan de oever van de Vltava tot aan die andere burcht - Vyšehrad - en weer terug.

Tijdens de cruise wordt er in zeven talen toeristische informatie gegeven over de bezienswaardigheden. Aan boord is een ruime selectie aan alcoholische en non-alcoholische dranken verkrijgbaar in het restaurant (drankjes zijn niet inclusief).

Tijdens deze één uur durende rondvaart heeft u de gelegenheid om de meest in het oog springende high lights van Praag te zien vanuit een ander perspectief.

Vanaf het dek van het schip heeft u een prachtig vrij uitzicht op de stad. U ziet o.a. de Praagse Burcht, de Karelsbrug, het Rudolfinum en vele andere adembenemende gebouwen.

Tijdens de cruise wordt er in zeven talen toeristische informatie gegeven over de high lights. Het is mogelijk om een boottocht inclusief gebak en drankje te bestellen (zie online boekingsformulier). Voor grotere groepen bestaat de mogelijkheid om de gehele boot te huren.

Praktische planning

De boot vertrekt vanuit Čechův most (Engelenbrug) en gaat via de Smíchov sluis helemaal tot Vyšehrad, van daaruit vaart de boot terug. Gedurende de rondvaart is het restaurant open. Er is een ruime keuze aan alcoholische en niet-alcoholische dranken en verfrissingen aanwezig (drankjes zijn niet inclusief de rondvaart).

 • Zomer: vertrek dagelijks: 15:00 en 16:30
 • Duur: 1 uur

Inclusief

 • boottocht 1 uur
 • tijdens de tocht wordt er toeristische informatie gegeven in 7 talen

Exclusief

 • eventuele consumptie(s) tijdens de boottocht
 • Aankomst is op eigen gelegenheid. Er kan transfer vanuit bijvoorbeeld accommodatie bijgeboekt worden.

Video

Stel een vraag

  3 beoordelingen voor Boottocht op de Vltava

  1. Anoniem

   … De boottocht was top …

  2. 4 out of 5

   Anoniem

   prima

  3. 5 out of 5

   Anoniem

   … De door U verzorgde theater- en boottickets waren uitstekend verzorgt. …

  Een beoordeling toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Go to Top