Klimmen en abseilen in Malá Skála

Klimmen op natuurrotsen in het Boheems Paradijs! In Malá Skála zijn volgens kenners de beste klimlocaties op natuurrotsen in de wijde omtrek. Wij bieden belangstellenden de mogelijkheid om mee te doen met een klimsessie. Er zijn diverse niveaus. Onze materialen en instructeurs zijn van topniveau. Veiligheid gaat boven alles. Het enige dat je nodig hebt zijn soepele (sport-)schoenen en een beetje lef!

Als aankomst NIET op eigen gelegenheid is dan kunnen wij voor een transfer zorgen. Geef de gewenste pick up locatie dan hieronder door aan ons. We maken dan een maatwerk voorstel voor de kosten van de transfer.

Geef hier kort aan wat het niveau is van de groep.

Als je kiest voor prijsopgave wat betreft transfer naar de locatie geef dan hier de gewenste pick up locatie. We maken dan een maatwerk voorstel voor de kosten van de transfer.

Beschrijving

Klimmen en abseilen op natuurrotsen!

In Malá Skála zijn volgens kenners de beste klimlocaties op natuurrotsen in de wijde omtrek. Er zijn diverse niveaus. Onze materialen en instructeurs zijn van topniveau. Veiligheid gaat boven alles. Het enige dat je nodig hebt zijn soepele (sport-)schoenen en een beetje lef!

Aantal deelnemers per groep is beperkt tot maximaal 25, grotere groepen worden verdeeld in subgroepen. Dit vanwege de in het gebied geldende natuurbeschermingswet (beschermd natuurgebied Suché skály).

Programma:

We starten met een uitgebreide kennismaking en introductie: theorie & veiligheid, aanmeten klimharnas en helm.

Vervolgens gaan we zo'n 2,5 uur klimmen en abseilen op natuurrotsen.
Er zijn diverse lijnen uitgezet waarbij het gehele spectrum van moeilijkheidsgraad I tot IV aan de orde komt (zie The UIAA of Union Internationale des Associations d'Alpinisme, (English: International Climbing and Mountaineering Organisation, www.theuiaa.org).

Een groep van 15 personen heeft zo'n 4 uur in totaal nodig om het gehele programma te voltooien.

Opties en extra's

Tot circa 12 a 15 deelnemers zetten we standaard is 1 kliminstructeur in. Deze ratio is inclusief de basisprijs.

Wil je meer instructeurs? Dat kan natuurlijk. Dit beperkt de wachttijd en verhoogt de veiligheid. Bij sommige groepen kan dit gewenst zijn.
Kom je met een grote groep en heb je meer dan 5 instructeurs nodig? Dan graag even telefonisch contact opnemen.

Video

Stel een vraag

  Beoordelingen

  1. Anoniem

   Mooie locatie

  Een beoordeling toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Go to Top