Middeleeuwse herberg in Praag

Middeleeuwse herberg in Praag – ervaar het ongewonel! Middeleeuwse herberg in Praag geeft je een gastronomische ervaring gepaard met een show. Kom naar onze taverne en ervaar de onconventionele sfeer van Praag in het jaar 1471. De juiste plek voor de bijzondere ongewone ervaring: Anno Domini 1471. Ervaar de show, we brengen je naar de middeleeuwen, spelen de muziek van toen, hebben buikdans danseressen, een vuurshow met vuurspuwers, een kaart bedrieger, een waarzegster en nog veel meer in onze taverne. De taverne is ingericht in middeleeuwse stijl, met robuuste houten banken en tafels.

Op vrijdag en zaterdag is Middeleeuwse show bij Anno Domini 1471 tijdens het diner.

Beschrijving

Middeleeuwse herberg en restaurant Anno Domini 1471 in Praag

Een gastronomische ervaring gepaard met een show. Ervaar de onconventionele sfeer van Praag in het jaar 1471. De juiste plek voor de bijzondere ongewone ervaring: Anno Domini 1471. We brengen je naar de middeleeuwen, spelen de muziek van toen, hebben buikdans danseressen, een vuurshow met vuurspuwers, een kaart bedrieger, een waarzegster en nog veel meer in onze taverne. De taverne is ingericht in middeleeuwse stijl, met robuuste houten banken en tafels, keramische schalen. De hoffelijk obers en serveersters dragen kostuums uit de middeleeuwen, en de maaltijden en de dranken zijn bereid volgens de traditionele historische recepten.

Avonden met entertainmentshows worden doorgaans gehouden op de laatste vrijdag van de maand. Op deze avonden is de taverne gesloten voor reguliere bezoekers.

Inclusief:

 • Middeleeuws feest bij restaurant Anno Domini 1471 19:00 - 22:00 (op vrijdagen)

Exclusief:

 • Transfers van en naar de locatie
 • Drankjes: bijvoorbeeld onbeperkt bier uit eigen brouwerij, huiswijn uit Moravië of fris
 • Middeleeuws menu

Video

Stel een vraag

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Middeleeuwse herberg in Praag” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Go to Top