Mini Tank Experience Praag

Altijd al willen weten hoe het voelt om een tank te rijden? Dit is je kans! Het design van de miniTank is gebaseerd op de echte King Tiger Tank uit de Tweede Wereldoorlog. MiniTank Experience biedt een ultieme belevenis tijdens jouw bezoek aan Praag die je nooit zult vergeten! Minimaal 4 deelnemers.

Transfer naar de locatie en terug * 

Indien een transfer naar de locatie en vervolgens na de actie weer terug gewenst is dan kun je dat hier aangeven. De prijs wordt automatisch berekend.

Beschrijving

miniTank Experience Praag

Nu heb je een unieke kans om de macht van een tank te voelen. Door de miniTank Experience krijg je de unieke kans om uit te proberen hoe het voelt om zelf een tank te rijden. Weliswaar van formaat net iets kleiner dan het origineel, maar de beleving blijft hetzelfde. Een ervaring die je nooit meer zult vergeten. De miniTank Tiger is gebaseerd op het ontwerp van de echte superieure King Tiger uit de Tweede Wereldoorlog. Dit was de zwaarste tank van de Duitsers uitgerust met goede bewapening en een sterke bepantsering.

Planning

Er is slechts een korte instructie nodig om de tank te besturen, voor iedereen die het aan durft. Daarna begint de geheel zelfstandige rit van 2x10 minuten over ruw terrein. Net als voor de echte King Tiger zijn oneven terrein en zelfs putten geen obstakels voor de tank. Deze behendigheid en ook de besturing van de miniTank zijn vergelijkbaar met die van de echte tank. De besturing is eenvoudig en daardoor ook geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Het programma duurt ongeveer 30 minuten en vindt het hele jaar door plaats.

Combinaties mogelijk

Combinaties mogelijk met o.a. onderstaande activiteiten en profiteer van de pakketkorting

We maken graag een voorstel op basis van jouw specifieke wensen.

Transfers

Let op: de transfer naar de locatie is inclusief. Selecteer het gewenste aantal personen die meegaan met de transfer in het boekingsformulier.

Video

Stel een vraag

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Mini Tank Experience Praag” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Go to Top