Multi actief pakket Boheems Paradijs

Vanaf: 112,00

In het zomerseizoen organiseren wij in Malá Skála, Boheems Paradijs, outdoor pakketten bestaande uit: klimmen, abseilen, mountainbiken, boogschieten en kanoën. Malá Skála is het centrum voor outdoor activiteiten van Noord-Bohemen. De pakketten zijn zo georganiseerd dat je veel vrijheid hebt om je eigen plan te trekken! Ideaal voor een actieve vakantie met gezin, familie of vrienden. De activiteiten zijn grotendeels vrij te besteden. Het klimmen & abseilen en het boogschieten is alleen mogelijk op bepaalde vaste tijden, de overige activiteiten zijn vrij in te plannen. Minimaal 3 deelnemers per boeking.

Perfect om een halve dag mee te vullen. Deze route is bij uitstek geschikt voor diegene die nog niet echt bekend zijn met een step. Het is een mooie eenvoudige route langs de rivier Jizera van ca. 8 km over een vlak geasfalteerde weg. Duur: ca. 3 uur.

Halve dagactiviteit voor de wat gevorderde stepper. Deze route, van ca. 8 km, gaat over een wat ruwer terrein. U moet hierbij denken aan verschillende soorten wegen als geasfalteerde en grind wegen. Deze prachtige route begint op de top van een berg van ca. 650m hoogte. Het is een prachtige afdaling met mooie vergezichten over de omgeving langs kronkelende bospaden en rustige wegen. Duur: ca. 3 uur.

Er is ook de mogelijkheid om beide routes met elkaar te combineren. De Combi Ride begint ook met de afdaling van de berg met weerom prachtige vergezichten. Na de afdaling volgen we een mooie route langs typisch Tsjechische landelijke huisjes. Na ongeveer een uur bereiken we het dal van de rivier Jizera. Hier stoppen we bij de beroemde Dlask boerderij die in het Tsjechisch “Dlaskův statek” heet. In deze traditionele boerderij is een bijzondere expositie over de Tsjechische tradities en oude ambachten. Na een korte verfrissing gaan we verder langs de rivier Jizera. We volgen deze rustige kronkelende rivier helemaal terug tot Malá Skála. De route is ca. 16 km lang. Door de wat langere afstand is enige fitheid aanbevolen voor deze route. Duur: ca. 6 uur.

Beschrijving

Beschrijving

Extra informatie

Video

Video

Wat is inclusief & exclusief?

Wat is inclusief & exclusief?

Inclusief:

 • Klimmen en abseilen o.l.v. instructeur
 • Huur mountainbike hele dag
 • Self guided kanotour van Malá Skála tot Dolánky (inclusief materiaal)
 • Boogschieten o.l.v. instructeur
 • Hulp en ondersteuning bij problemen

Exclusief:

 • Accommodatie
 • Verzekering

Mogelijke aanvullende activiteiten:

Mogelijke aanvullende activiteiten:

Downhill steptocht van Frýdštejn / Malá Skála naar Dolánky – self guided –

Downhill steptour kun je inpassen in dit arrangement, je kunt die routes ook met je mountainbike doen (zie downhill tracks).

Inclusief: huur step, instructie, kaartje. Exclusief: treinkaartje Dolánky – Malá Skála. Aankomst bij startpunt van de route in Frýdštejn is op eigen gelegenheid.

Meer informatie op: steptocht van Frýdštejn / Malá Skála tot Dolánky

Stel een vraag

Stel een vraag

  Beoordelingen (0)

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Multi actief pakket Boheems Paradijs” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.