Outdoor adventure dag Sázava vallei

4.00 out of 5
(1 klantbeoordeling)

In het Boheemse Hoogland, even ten zuidoosten van Praag stroomt de Sázava – een van de mooiste rivieren van het land. De Sázava vallei is bijzonder geliefd bij watersporters, wandelaars en fietsers. Je vindt er bruisende stroomversnellingen, ruige rotspartijen, geheimzinnige burchten, majestueuze kastelen, diepe bossen, geurende velden en de stilte van de Tsjechische Hoogland. Dat alles op een steenworp afstand van Praag! Wij organiseren voor groepen vanaf 13 personen een uitgebalanceerd actief dagprogramma bestaande uit een kanotocht of raften en klimmen op natuurrotsen of een lage touwenparcours. Beide combinaties duren ongeveer 7 uur inclusief reistijd.

Gastronomie

Aan het einde van de dag kunnen we in een gezellig restaurant een goede maaltijd aanbieden, bestaande uit hoofdgerecht,

Beschrijving

Outdoor adventure dag op en rond de Sázava

In het Boheemse Hoogland, even ten zuidoosten van Praag stroomt de Sázava - een van de mooiste rivieren van het land. De Sázava vallei is bijzonder geliefd bij watersporters, wandelaars en fietsers. Je vindt er bruisende stroomversnellingen, ruige rotspartijen, geheimzinnige burchten, majestueuze kastelen, diepe bossen, geurende velden en de stilte van de Tsjechische Hoogland. Dat alles op een steenworp afstand van Praag! Wij organiseren voor groepen vanaf 13 personen een uitgebalanceerd actief dagprogramma bestaande uit een kanotocht of raften en klimmen op natuurrotsen of een lage touwenparcours. Beide combinaties duren ongeveer 6 uur.

Kanoën of raften?

De keuze kanoën of raften kan door de groep worden gemaakt. De meeste groepen kiezen voor kanoën. Of het kanoën of raften door kan gaan hangt altijd af van de waterstand in de rivier (raften is niet mogelijk als er te weinig water is en kanoën is te gevaarlijk als er te veel water is ).

Variaties op het dagprogramma?

Tip voor schoolgroepen: als je met je groep in een van de door ons geselecteerde budget accommodaties verblijft op een half uur rijden van Praag kun je een fantastische combinatie maken tussen natuur, adventure en cultuur. Wat te denken van teambuilding activiteiten zoals boogschieten rond kasteel Konopiště? Een mountainbike tour naar kasteel Karlštejn?

Kortingen mogelijk voor grote groepen vanaf 20 personen. Voor grotere groepen in overleg Boheemse BBQ en kampvuur mogelijk.

Transfers per bus ipv trein

Indien u een transfer per bus wenst ipv de standaard keuze trein: selecteer het gewenste aantal personen die meegaan met de transfer.

Let op: deze transfer is optioneel. U kunt ook zelf uw transfer regelen.

Stel een vraag

  Video

  Detailkaart

  1 beoordeling voor Outdoor adventure dag Sázava vallei

  1. 4 out of 5

   scouting Thomas More Prinsenbeek

   Inmiddels zitten we in het busje terug naar ons kampterrein, iedereen volledig uitgeteld! We hebben een heerlijke dag gehad vandaag met leuke begeleiders, mooie route en een goed verzorgde lunch! Bedankt voor de goede zorgen en onze complimenten!

   Groetjes Eline namens alle explorers van scouting Thomas More Prinsenbeek.

  Een beoordeling toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Go to Top