Outdoor Paintball Praag

Outdoor paintball vlak bij het centrum van Praag! Praag 4, stadsdeel Krč. Beleef de ultieme adrenaline kick van paintballen samen met je vrienden op dit unieke paintballterrein. Je hebt de keuze uit drie paintball velden met verschillende thema’s en een totale oppervlakte van maar liefst 5000m²! Het terrein is het gehele jaar toegankelijk. Minimaal 4 spelers.

Beschrijving

Outdoor Paintball Praag

Paintball is een moderne, snel evoluerende adrenaline sport, die meer dan alleen snelheid, behendigheid, sterkte en een goede fysieke conditie vereist. Voor outdoor paintball is ook een tactisch denkvermogen nodig terwijl je je hoofd koel houdt. Je zult vreugde en euforie beleven van de overwinning maar ook teleurstelling, als je erachter komt hoe gemakkelijk het kan zijn om te verliezen. Maar een ding is zeker – het is een unieke belevenis die je nooit meer zult vergeten - adrenalin with no limits!

Outdoor paintball kan gespeeld worden voor maar liefst 2 tot 4 uur. Minimaal 4 spelers, maar hoe meer spelers hoe beter!

Het spel

Er bestaat een groot aantal types Paintball games die allemaal een ding gemeen hebben: Er zijn twee teams die tegen elkaar spelen. Het doel varieert echter vaak afhankelijk van het speltype. Soms is het doel om de vlag van het andere team te veroveren of om alle tegenspelers uit te schakelen. Het aantal spelers in elk team is vrij te kiezen en alleen beperkt door de grootte van het paintball veld. Dit kan variëren van twee tot wel 500 spelers in elk team. Vaak heeft een spel een tijdslimiet van 10 minuten dat aangepast kan worden aan de grootte van het veld en het aantal spelers. Dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je niet aan het spelen toe komt, mocht je direct aan het begin van een spel geraakt worden door een bal. Je kan bij de volgende ronde gewoon weer mee doen.

Paintballen op een van drie unieke outdoor velden

De paintball velden even ten zuiden van het centrum van Praag hebben allemaal een uniek eigen thema met een totale oppervlakte van 5.000 m². Het eerste veld is een pittoresk dorp met een kasteel, het tweede biedt een moderne stad met ruïnes en het derde veld biedt een apocalyptisch landschapsbeeld met ruïnes en autowrakken. Geef je voorkeur voor het veld in het boekingsformulier aan.

Uitrusting en veiligheid

Paintball wapens lijken deels op echte geweren en pistolen maar ze werken anders. Door perslucht of kooldioxide is het mogelijk om de kleine gelatine kogels die gevuld zijn met verf ca. 30 tot 45 meter ver te schieten. De meeste paintball geweren zijn
halfautomatisch. Wanneer de paintball zijn doel raakt, barst ie en laat hij gekleurde vlekken achter op de huid, kleding of obstakel. De verf is niet giftig, niet bijtend en wateroplosbaar, zodat het makkelijk afgewassen kan worden van de huid met zeep. De gemarkeerde speler is nu uitgeschakeld en moet het spel verlaten tot een nieuwe ronde begint.

Veiligheid staat altijd voorop. Alle spelers en jury's moeten een speciaal paintball masker dragen ter bescherming van het gezicht en ogen. Dit beschermde masker mag je gedurende het spel en zolang je op het veld bent niet af doen! Zodra je het veld verlaat moet een speciale deksel op de loop van jouw paintball wapen geplaatst worden.

Voorwaarden, praktisch en planning:

 • De event locatie is het gehele jaar toegankelijk
 • Mogelijkheid van verfrissing
 • Voldoende parkeergelegenheden voor auto's en ook voor touringcars
 • Mogelijkheid om scenario's te spelen vanaf 10 spelers. Denk hierbij aan Big Bank Robery, Black Hawk down, Counter Strike, S.W.A.T. of Call of Duty. Vraag naar de mogelijkheden of geef interesse in het boekingsformulier aan.
 • Minimaal 4 spelers
 • LET OP: outdoor paintball gaat met klassieke verfgevulde capsules die vlekken op de kleding veroorzaken. De deelnemers krijgen beschermende overalls en gezichtsbeschermende maskers.

Inclusief:

 • Instructeur (spreekt Engels/Tsjechisch)
 • Huur van materiaal (wapens, 500 paintball shots, uitrusting)
 • Huur kleedruimtes

Exclusief:

 • Transfer naar de locatie (ca. 10 minuten buiten centrum)
 • Drankjes en snacks
 • Parkeren op het terrein
 • Verzekering

Video

Stel een vraag

  1 beoordeling voor Outdoor Paintball Praag

  1. Anoniem

   … nooit gedacht dat ik dit leuk zou vinden! …

  Een beoordeling toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Go to Top