Privé bike tour Praag

Praag per fiets verkennen is wellicht de beste manier om deze toch uitgestrekte stad in een korte tijd te te leren kennen. Een city bike tour dwars door het toeristische centrum en de prachtige parken in het centrum van Praag of juist door de rustige groene gedeelten van Praag? Ook dat is mogelijk. Voor iedere doelgroep hebben we wel een route voorhanden.

Aantal kinderzitjes aankoppelfietsen

Aanvullende kosten voor de e-bike ten opzichte van de standaard fiets zijn per persoon.

Aanvullende kosten voor de e-bike ten opzichte van de standaard fiets zijn per persoon.

Beschrijving

Privé biketour Praag op maat!

Praag per fiets verkennen is wellicht de beste manier om deze redelijk uitgestrekte stad in een korte tijd te leren kennen. Het kan met of zonder gids. We kunnen een speciale thema tour doen, zoals bijvoorbeeld architectuur (Jugendstil, Kubisme), groen Praag langs diverse parken of we fietsen onze eigen classic bike tour langs alle high lights van Praag centrum. Wij organiseren graag uw privé biketour Praag op maat!

De juiste route kiezen

Een city bike tour dwars door het toeristische centrum en de prachtige parken in het centrum van Praag of juist door de rustige groene gedeelten van Praag of zelfs helemaal naar Karlštejn?

Voor iedere doelgroep hebben we de juiste route voorhanden. Let op: wil je liever met een groep mee? Dan is de standaard tour Praag de juiste keuze!

Ook voor (grotere) groepen en families

Voor meer dan 30 deelnemers graag ruim op tijd contact opnemen. Het aantal mountainbikes is op sommige dagen beperkt! We delen groepen in in subgroepen van maximaal 15 personen.

De prive tour is zeer geschikt voor families met kinderen jonger dan 10 tot 12 jaar omdat d informatie die de gids geeft en de route (inspanning) kunnen worden aangepast en afgestemd op dan op de jongsten! Kinderen tot 23 kg kunnen bij ouders achterop de fiets in veilig zitje. Oudere kinderen krijgen een kinderfiets mee of kunnen in een aanhanger.

Opties en extra's

Begeleide mountainbike tours met officiële instructeur(s) zijn mogelijk op diverse niveau's. In het geval dat je bijzondere wensen over het niveau hebt dan graag even telefonisch contact opnemen met ons :-)

Tips

Ook privé fietstochten buiten Praag mogelijk. Zowel dagtrips als ook meerdaagse tours vanuit Praag. Niet alleen Praag maar zeker omliggende gebieden zijn geschikt voor een mountainbike tour. Met name het Boheems Paradijs leent zich uitermate goed voor uitdagende en/of romantische mountainbike tochten.

Wil je de tocht zonder gids doen? Dan kun je diverse GPS gestuurde routes volgen, zowel in als buiten Praag. Een echte aanrader is een fietstocht van Praag naar burcht Karlštejn!

Video

Stel een vraag

  Route suggesties

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Privé bike tour Praag” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Go to Top