Pub Crawl kroegentocht

Maak tijdens deze kroegentocht kennis met het bruisende nachtleven van Praag! Je bezoekt twee of drie kroegen, waar je een gratis welkomstshotje krijgt. Tijdens het eerste uur mag je zelfs onbeperkt drinken! De tocht eindigt in Karlovy Lazny, de grootste nachtclub van Midden-Europa, waar je VIP toegang hebt. Deze club heeft verschillende verdiepingen, elk met een andere muziekstijl. De tocht is bedoeld voor deelnemers van 18 tot 35 jaar. Als je ouder bent mag je aansluiten als je dit zelf geen bezwaar vindt.

Beschrijving

Pub Crawl kroegentocht onder leiding van lokale kenners

JOUW WILDSTE NACHT IN PRAAG STAAT REEDS VOOR JE KLAAR! Vind ons terug in onze Ticket Office (Celetná 12 - slechts 25 meter van de Old Town Square). Geniet van GRATIS ONBEPERKT DRINKEN gedurende het eerste uur van jouw avond, meer bepaald bier, wijn, wodka en Boheemse absinth.

Laat onze gidsen u meenemen naar 2-3 VAN PRAAGS BESTE BARS EN CLUBS voor je tot 's morgens vroeg feest in Karlovy Lazne, de megaclub met 5 verdiepingen naast de Karelsbrug.
Alle toegangen zijn inbegrepen in de prijs. Met de VIP armbandjes voor Karlovy Lazne hoef je niet in de rij te wachten.

Kroegentocht door Praag

Verken het Praagse nachtleven tijdens deze kroegentocht, geleid door lokale ervaringsdeskundigen! De kroegentocht wordt dagelijks georganiseerd. Je bezoekt 3 kroegen en 1 nachtclub waar je gratis entree en een shotje bij de deur krijgt. De medewerkers van Pub Crawl laten zien hoe het leven na zonsondergang is in Praag. Van dance tot alternative, van internationaal tot typisch Tsjechisch. De deelnemers vormen doorgaans een gemêleerd gezelschap, de voertaal is meestal Engels. Dus wil je goed uitgaan en veel nieuwe mensen van over de hele wereld leren kennen dan ben je hier aan het juiste adres!

Belangrijk: de doelgroep van deze tour is in z'n algemeenheid jongeren die van feesten houden vanaf 18 tot circa 35 jaar. Ouder mag als je dit zelf geen bezwaar vindt.

Planning en voorbereiding

De groep verzamelt zich bij de kroeg. Dit is ook het beginpunt van de officiële kroegentocht. Hier heb je een uur de gelegenheid om echt in stemming te komen met gratis wijn, bier, Boheems absinth of wodka shots bij minimaal twee verschillende taps (afhankelijk van drukte ook meer taps). Maar let wel op: het kan vooral op vrijdag en in het weekend erg druk zijn rond de bar bij deze taps. Om het eerlijk te verdelen mag je dan ook maar twee drinks tegelijkertijd bestellen. Ben je met een kleine groep? Ga dan gezellig met z'n allen in de rij staan en/of maak kennis met de andere deelnemers terwijl je samen wacht.

Het is nu tijd om het nachtleven van Praag verder te verkennen en de stad in te gaan: je gaat naar 3 lokale bars waar je gratis toegang en een welkomstshotje krijgt. Daarna volgt (voor sommigen) het hoogtepunt van de avond: je gaat naar de grootste club in Centraal-Europa Karlovy lázně: Een mega club met maar liefst vijf dansvloeren direct naast de Karelsbrug. En het beste: gratis VIP-toegang zonder in de rij te moeten wachten speciaal voor Pub Crawlers! Lets get the party started!

Meer informatie: zie kroegentocht

Inclusief:

 • Gratis onbeperkt drinken
 • Tijdens het eerste uur en een welkomstshot bij elke stop op weg naar Karlovy Lazne.
 • Gratis toegang tot 2-3 van Praags hipste bars en clubs plus gratis VIP toegang tot de "five-story" megaclub Karlovy Lazne, de grootste club in Centraal Europa

Exclusief:

 • Transfer naar startpunt en vanaf eindpunt is op eigen gelegenheid. Desgewenst zorgen wij voor aanvullende transfers.
 • PUB CRAWL T-SHIRT De bekende Pub Crawl T-Shirt als Souvenir voor maar 4 EUR

Video

Stel een vraag

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Pub Crawl kroegentocht” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Go to Top