Steppen Boheems Paradijs

Wel eens op een step gereden toen u zeven jaar oud was? Onze steptour brengt u terug in die tijd. Ontdek al het moois dat Malá Skála te bieden heeft. Op onze kwalitatief hoogwaardige steps rijdt u over rustige, goed begaanbare wegen die goed geschikt zijn voor steps, door het bos en langs de rivier Jizera. Een leuke mix uit fysieke activiteit, bezienswaardigheden en natuur ontdekken. Geschikt voor de hele familie.

Beschrijving

Steppen in het Boheems Paradijs

Wel eens op een step gereden toen je zeven jaar oud was? Steppen oftewel "foot biking" is een nieuwe trend en inmiddels erg populair in Tsjechië. Op onze kwalitatief hoogwaardige KOSTKA-steps rijd je over rustige, goed begaanbare wegen die goed geschikt zijn voor steps, door het bos en langs de rivier Jizera. Ontdek al het moois dat Malá Skála in het Boheems Paradijs te bieden heeft. Een leuke mix uit fysieke activiteit, bezienswaardigheden en natuur ontdekken. Geschikt voor iedereen! Verschillende niveaus mogelijk.

Mogelijke routes

U kunt kiezen tussen de volgende routes:

1. Fun Ride:

Perfect om een halve dag mee te vullen. Deze route is bij uitstek geschikt voor diegene die nog niet echt bekend zijn met een step. Het is een mooie eenvoudige route langs de rivier Jizera van ca. 8 km over een vlak geasfalteerde weg. Duur: ca. 3 uur.

2. Downhill Ride:

Halve dagactiviteit voor de wat gevorderde stepper. Deze route, van ca. 8 km, gaat over een wat ruwer terrein. U moet hierbij denken aan verschillende soorten wegen als geasfalteerde en grind wegen. Deze prachtige route begint op de top van een berg van ca. 650m hoogte. Het is een prachtige afdaling met mooie vergezichten over de omgeving langs kronkelende bospaden en rustige wegen. Duur: ca. 3 uur.

3. Combi Ride:

Er is ook de mogelijkheid om beide routes met elkaar te combineren. De Combi Ride begint ook met de afdaling van de berg met weerom prachtige vergezichten. Na de afdaling volgen we een mooie route langs typisch Tsjechische landelijke huisjes. Na ongeveer een uur bereiken we het dal van de rivier Jizera. Hier stoppen we bij de beroemde Dlask boerderij die in het Tsjechisch "Dlaskův statek" heet. In deze traditionele boerderij is een bijzondere expositie over de Tsjechische tradities en oude ambachten. Na een korte verfrissing gaan we verder langs de rivier Jizera. We volgen deze rustige kronkelende rivier helemaal terug tot Malá Skála. De route is ca. 16 km lang. Door de wat langere afstand is enige fitheid aanbevolen voor deze route. Duur: ca. 6 uur.

Mogelijke combinaties

In Malá Skála kunnen we het steppen goed combineren met klimmen & abseilen, kanoën, mountainbiken of bijvoorbeeld boogschieten. Een sportieve dag sluit je natuurlijk het beste af met een goede maaltijd of een barbecue met open kampvuur. We organiseren graag uw actieve dag in Malá Skála.

High lights:

 • Rivier Jizera
 • Malá skála
 • Beroemde Dlask boerderij
 • Geschikt voor elk niveau
 • Verschillende routes mogelijk

Inclusief:

 • Gecertificeerde instructeur(s)
 • Uitvoerige veiligheidsinstructie
 • Materialen: kwalitatief hoogwaardige scooter, helm, slot
 • Advies over de leukste routes
 • Telefonische ondersteuning indien nodig

Exclusief:

 • Verfrissing onderweg
 • Transfer naar Malá skála is op eigen gelegenheid. Desgewenst zorgen wij voor aanvullende transfers.
 • Verzekering

Video

Stel een vraag

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Steppen Boheems Paradijs” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Go to Top