Touwenparcours Praag Lanáč

Kom met het hele gezin of met vrienden naar het Touwenparcours Praag en beleef een uniek avontuur op het touw hindernissenparcours. Direct in Praag bevindt zich het adventure terrein dat zowel ontworpen is voor de adrenaline liefhebbers, maar ook voor gezinnen met kinderen. Het touwen adventure parcours biedt meer dan 500m avontuur op touw obstakels. De constructie is speciaal ook voorbereid op kinderen. De grootste adrenalinekick krijg je van de 150 meter lange Fly afdaling. Het park kan zowel zelfstandig als met een opgeleide instructeur beleefd worden.

Beschrijving

Touwenparcours Lanáč Praag

Het Praagse touwenparcours is het gehele jaar rond geopend van zonsopgang tot zonsondergang. De programma's moeten ten minste 3 dagen van te voren aangevraagd worden.

Er zijn programma’s geschikt voor iedereen vanaf de leeftijd van 6 jaar. Elk programma bestaat uit enkele touw hindernissen, een professioneel opgeleide instructeur en alle benodigde apparatuur (gecertificeerd klimmateriaal). Het klimcentrum is in de buitenlucht. Het is daarom noodzakelijk om uw kleding aan te passen op basis van het actuele weer. Er zijn faciliteiten om te douchen en om te kleden.

Er zijn diverse niveaus. De materialen en instructeurs zijn van topniveau. Veiligheid gaat boven alles. Het enige dat je nodig hebt zijn soepele (sport-)schoenen en een beetje lef!
Aantal deelnemers per groep is beperkt tot maximaal 20, grotere groepen worden verdeeld in subgroepen. Een instructeur per maximaal 12 tot 15 deelnemers.

Er zijn programma’s geschikt voor iedereen vanaf de leeftijd van 6 jaar. Elk programma bestaat uit enkele touw hindernissen, een professioneel opgeleide instructeur en alle benodigde apparatuur (gecertificeerd klimmateriaal).

In overleg kunnen we een programma op maat maken voor uw groep of familie.

Planning en veiligheid

Er zijn diverse niveaus. Onze materialen en instructeurs zijn van topniveau. Veiligheid gaat boven alles. Het enige dat je nodig hebt zijn soepele (sport-)schoenen en een beetje lef!

Aantal deelnemers per groep is beperkt tot maximaal 20, grotere groepen worden verdeeld in subgroepen. Een instructeur per maximaal 12 tot 15 deelnemers.

Programma

Het programma heeft de volgende opbouw.

 • Kennismaking en introductie: theorie & veiligheid, aanmeten klimharnas en helm,
 • klimmen van diverse hindernissen (diverse niveaus), abseilen
 • bij voldoende tijd "big swing"

High lights:

 • Adrenaline touwenparcours
 • 150m-lange Fly afdaling

Inclusief:

 • Complete uitrusting (d.w.z. een helm, harnas)
 • Gidsen/instructeurs
 • 2 uur touwenparcours

Exclusief:

 • Verzekering
 • Vervoer vanuit Praag van en naar de activiteit
 • Eventuele versnaperingen en drankjes
 • Verlengen tot 3, 4 en 6 uur touwenparcours mogelijk

Video

Stel een vraag

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Touwenparcours Praag Lanáč” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Go to Top